Three members of IBG received 2018 TÜBA-GEBİP Awards

Three members of IBG received 2018 TÜBA Awards

2018 Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA)- GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 26 Aralık 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen törenle sahiplerine tevdi edildi. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, milletvekilleri, YÖK üyeleri, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, TÜBİTAK başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBA üyeleri, üniversite rektörleri, diğer protokol mensupları ile akademisyenler, ödül sahiplerinin yakınları ve davetliler katıldı. 24 farklı üniversiteden 36 genç bilim insanına takdim edilen ödüle, IBG'den Doç.Dr. Canan Aslı Yıldırım, Doç. Dr. Duygu Sağ ve Ydr. Doç. Dr. Serhat Tozburun da layık görüldüler.

For more information, please see the link:

tuba 1 tuba 2 tuba 3